Broodjesservice & Catering

Vakantie!

Maandag 21 t/m donderdag 24 december zijn wij geopend van 9.00-12.00 uur. In verband met de feestdagen zijn wij vrijdag 25 december t/m zondag 3 januari a.s. gesloten. Wij kunnen dan geen bestellingen aannemen. Maandag 4 januari om 9.00 uur zijn wij weer geopend. Wij wensen u fijne feestdagen en een goed en vooral gezond 2021!

Team Yoolz

Ik wil mijn lunch bestellen

De heerlijke en verse broodjes van Yoolz Catering & Events zijn geïnspireerd op de succesformule van Il Gusto. Eerlijke, dagverse ingrediënten en bereidingen volgens eigen receptuur zijn het geheim van het succes.

Op bedrijventerrein Lorentz worden broodjes gratis bezorgd. Voor bestellingen boven de EUR 15,- bezorgen wij gratis in Harderwijk.

Uw bestelling wordt vers gemaakt.

Voor bestellingen die na 10.30 uur binnenkomen kunnen wij helaas niet garanderen dat deze op de door u gewenste tijd bezorgd kunnen worden i.v.m. de drukte, wilt u hier rekening mee houden?

Klik op onderstaande betaalmethodes voor het plaatsen van een online bestelling.

Wil je niet online bestellen? Bel dan 0341 700 263 of mail info@yoolzcatering.nl.

soepvandeweek_012021

Soep van de week

Kerriesoep met kokos, pompoenpitten en lente ui

broodjevandeweek_012021

Yoolz Topper

Broodje geitenkaas met sla, honing, walnoten, krokant gebakken parmaham, zontomaat en geroosterde pompoenpitten

salade_vandeweek

Salade van de week

Salade Yoolz met feta, rode paprika, komkommer, cherrytomaatjes, olijven, rode ui, zoete aardappelblokjes, geroosterde pompoenpitten en huisgemaakte tzaziki