Welkom

Zoek je een plek waar je tussen de middag goed terecht kunt voor een lunch? Met collega’s of klanten? Of bestel je liever heerlijk belegde broodjes voor een lunchmeeting of evenement op kantoor? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Yoolz Lunchroom & Catering verwelkomt je graag, aan de Daltonstraat 17 te Harderwijk!

Soep van de dag

Kippen soep

Broodje van de week

Foccacia met kaas, salami, rode paprika en pesto

Snack van de week

Broodje viandel

Smoothie van de week

Sinaasappel

Een vergadering buiten de deur of een zakelijke lunch in een sfeervolle horecagelegenheid nabij uw kantoor? Yoolz Lunchroom biedt een zakelijke maar intieme ambiance in Dalton17 aan de Daltonstraat 17 in Harderwijk. Een plek waar iedereen welkom is en zich prettig zal voelen.
ZAKELIJK  COMPLEET VERZORGD

Yoolz Lunchroom & Catering biedt een vers en origineel aanbod van heerlijke broodjes, salades en soepen volgens het in Harderwijk bekende Il Gusto concept. Ervaar de versheid en geniet van een heerlijke lunch. Voor feesten en partijen is er een uitgebreide informatiemap met buffetten en hapjes schalen beschikbaar.

Een ontbijtvergadering organiseren of juist een borrel voor het jubileum voor een van uw medewerkers.

Yoolz Lunchroom is exclusief af te huren voor elke gelegenheid. Events kunnen ook buiten de openingstijden worden gehouden.

 

50-jarig verjaardagsfeest

Een luxe boardroom, een praktische trainingsruimte of een spreekkamer nodig? In Dalton17 zijn 5 verschillende zalen en diverse flexwerkplekken beschikbaar. Voor meer informatie over flexwerkplekken of vergaderruimtes kunt u bij ons terecht.